Det kom ett brev till…

  

Tumören i huvet, som inte var en tumör, utan en hårsäcksinflammation (som jag nu behandlat några veckor med en salva för närmare 200 spänn) är nu en tumör igen. Det kom ett brev från Hudmottagningen igår och där stod bland annat; 

"Jag har fått en komplettering av svaret från mikroskoperingen av hudprovet vi tog den 5 december 2012 där man inte längre är så säker på att det rör sig om en hårsäcksinflammation. Jag skulle därför vilja träffa dej igen och eventuellt ta ett nytt prov." 

Nej, det ser jag inte alls fram mot. Dels för att jag nu blev orolig för att det är något som spridit sig och dels för att det gjorde så S#A£%T¤A§N@S ont att få bedövningssprutorna och även när de gröpade ut ett hål in i pannan. De tog nog en bit av hjärnan också när de ändå höll på?

Nu kommer jag inte att sitta lugn och nyfiken i Hudmottagningens väntrum som förra gången då jag inte riktigt visste vad som väntade. Nu kommer jag att vara hispig och rädd, veta att det kanske kommer att upprepas, att läkaren vill gröpa ett nytt håll i huvet. Fy för fasen, jag vill sova!  

Anna

7 comments
 1. Kära Anna.
  Jag följer dig i tankarna. VET att oron är värst.
  Håller tummarna för att allt är bra!
  KRAM Eva

  1. Tack kära Eva, ja du har ju gått igenom mycket värre än detta. Förmodligen är det ju "inget farligt", men det kunde ju ha räckt med det första svaret. 

   Kram tillbaka!

   Anna

 2. Förstår din oro Anna men det behöver inte betyda att det är något farligt. Tänker på dig och ska hålla tummarna för dig!
  En liten fråga varför gjorde det så ont? Var det djupt eller? Jag fick bedövningssalva först innan dom kom med sprutan och då gjorde det bara lite ont, säg du till (eller be) att dom lägger salvan först, man ska inte behöva plågas i onädan. kram!
   

 3. JÄTTEFIN BLOGG DU HAR, ska bli roligt att kunna gå in och följa  med ………..det får bli när jag ser bättre – kanske redan nästa vecka.

  1. Tack Birgitta! 

   Du är så välkommen att kika in, jättekul att ha en skara läsare som återkommer.

   Angående "grejen i huvet" så är det ett rött märke uppe i hårfästet i pannan och ingen vet med säkerhet vad det är. Jag ska be om bedövningssalva om de ska karva igen! Vet inte varför det gjorde så ont, kanske för att bedövningen, som också gjorde ont, inte hade tagit ordentligt?

   Kram – Anna

 4. Jag förstår din oro så väl, men du ska se att du nog snart blir av med det där vad det nu är. Jag tänker på dig och sänder som vanligt en bamsekram.

  1. Arvidsdottern, ja jag hoppas det snart är över, den kliar lite och jag som är klåfingrig har svårt att låta bli.

   Bamsekram till dej också.

   Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.