Grådagar

Ingen sitter på bänken i skogen – AnimalWood.

   

Norrlidsbastun – kväll och dag – Bastun

Stjärnorna i slottsallén och ett rött UFO på himlen.

Dagarna i Kalmar har varit grå, grå, grå länge. I morgon väntas snö igen, men jag vet inte om jag gillart. Blir dock trött på tjat om vår, det är en omöjlighet med vår innan mitten av januari. Gilla bara läget ett par månader till så kan du återkomma med längtan om våren. Så är det.

Anna

1 comment
  1. Man blir lite knäckt av att det serveras vårblommor i affärerna redan nu. Tulpaner och andra vårblommor får vänta till min födelsedag. Det brukar vara lagom att starta fredagsblombuketterna då, eller till påsk. Frömänniskorna startar redan nu, men det kan man ju förstå bättre. De (fröna alltså) har ju en lång väg att vandra innan de blir blommor.
    En skön fredag och helg önskar EvaLinnea

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.