Vinter i Kalmar

Snön har försvunnit, lite trist, här är så svart och mörkt. Fast det ska gå mot ljusare tider känns det som om vi går mot mörkare tider istället. För att pigga upp i det mörka visar jag idag bilder som jag tog för ett år sen, då hade vi snö i januari. Fint! 

Bilderna är tagna runt Sandås. 

#  

Drottning Margaretas väg – längst bort i huslängan har vi vår keramikverkstad och platsen jag står på är zonen "Margareta", fast det visste jag ju inte då jag tog bilden.

Mot Södercentrum.

Idag har jag varit ute en liten turfsväng, det var fuktigt, frostigt, ganska fint, men inget skönt och de zoner jag tog blev jag snabbt av med igen, men jag tror vi leder över Kronobergs län som utmanat oss i denna månad. Heja Kalmar län!

Anna 

2 comments
  1. Soliga jättefina vinterbilder! Tack för titten!

    1. Tack Birgitta!

      Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.