Omöjligt

Det har varit omöjligt att komma in på bloggen för att skriva. Men ingen tycks ha undrat? Kanske har jag bara Arvidsdottern som läser här. Min önskan på julafton var ju just att få kommentarer. Men icke. TACK till Arvidsdottern! Du är en riktigt god vän!

Anna

4 comments
 1. Jag har försökt komma in några gånger, men blivit "motarbetad". Sidan finns inte, kolla din internetinställning osv. har jag fått tillbaka. Tyvärr tappar man lätt bort att gå tillbaka och försöka senare då. Jag vet inte om man bloggar på blogspot har någon betydelse när du bloggar på annat ställe?
  God fortsättning på julen och ett GOTT NYTT ÅR
  Önskar Eva Linnea

  1. Sen juldagen har jag inte kunnat blogga, men nu har jag daterat några korta inlägg bakåt för att det ska finnas något varje dag. 😉 Tack för din kommentar Eva Linnea, det har ingen betydelse vilken blogg du själv har, det finns många som ingen blogg alls har men det spelar ju ingen roll. God fortsättning till dej också och ha det gott på nyår också! yes

   Kram – Anna 

 2. Jag vet att jag är dålig på att kommentera i andras bloggar, men vill att du ska veta att jag följer din blogg nästan varje dag. Har t o m hållit koll på dej på Turfkartan 😉
  Funderade just på varför du inte skrivit något sedan före jul, men tänkte att du kanske haft annat för dig. Så dök det upp en "pling" i Feedreadern alldeles nyss och då ser jag att du faktiskt har skrivit hela tiden. Nån vajsing har det antagligen varit, men nu är du på banan igen.
  Önskar dig en God fortsättning och ett Gott Nytt År!
  Kolfart & Maja hälsar förstås till Lussekatten också. 
   

  1. Roligt Gunsan och tack! Jag kände mig lite sur, men det har gått över. 🙂 

   Turfar du också?  wink

   Lussekatt tackar och hälsar tillbaka!

   God fortsättning!

   Anna Och Lussekatt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.