Snöturfing

Vaknade idag av att vi fått mer snö. Härligt! Det var ju inget kul med slabbet som frusit.

Så nu är det vitt igen. Hela världen är vit!

Och vid ett par tillfällen tittade solen fram, men den var svår att fånga.

Malmsquare-zonen, där finns en stickers på hundbajs/skräpkorgen. En fin stickers.

Tollplain-zonen, där står jag och tittar som om jag vore intresserad av skulpturen.

Har skrivit TURF i snön på flera ställen, men lyckas inte få något bra kort på det. Här blev det bara URF. Ja, ja, jag har en annan grej på gång, kommer senare. 

Jag pulsade iväg och tog några zoner, såg att kingenin också var ute. Jag gick en sväng i affärer och hade planerat att ta en fika på Espressohouse när jag såg kingenin på Stortorget. Jag skrev i Turfchatten att jag skulle ta en fika och frågade om hen ville hänga med.

Vi tog varsin Tomtelatte, satt och snackade och upptäckte att vi har fler gemensamma bekanta. En syrran på jobbet och en före detta syrra som är med i Vinlottorna och med på bilden i tidningen som kingenin sett. Tycker att vi är lika lagom stålliga bägge två som turfar. Kom överrens om att det är bättre med detta spel än att snöa in vid datorn i ett spel och döda varann.

Ja jag vet att stålliga stavas med o.

Nu har sune varit ute ikväll och tagit alla mina zoner och flera av kingenins. Funderar på om jag ska ute igen? 

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.