Julafton


Foto: www.fotoakuten.se

Har inte handlat några julklappar än. Börjar fundera på vad barnbarnen ska få. Emil fyller 19 i mellandagarna och Albin fyllde 16 i somras. Stora, långa, snygga unga män. Vad vill de ha, som redan har allt? Jag brukar göra så att de får pengar/presentkort om de firar med sina pappa och släkten på den sidan. Men om vi ses är det roligare att ge någon grej, kläder eller nåt de önskar.

Oscar nio år i väst åker till syd så Jonasson och svärdotter får handla till honom i år då vi inte heller ses. Han önskar sej bara ett LEGO för 2500 svenska riksdaler. Hmmm, jag säger bara hmmm. Längtar efter honom, trist att de bor så långt ifrån mig. 

Så är det Lisastumpan som blir åtta i början av året, henne ska jag fira julen med och så kommer hennes storasyster med sambo också. Men de får väl nästan räknas som vuxna nu. Nej, inte Lisa förstås, hon ska få lite småplocka, pysselbok bland annat och så önskar hon sig egna pengar att gå ner på stan och handla något eget för, så en liten slant ska hon också få.

Ja det blir alltså ingen storhandling, men jag ska iväg en repa på stan i morgon så att jag får lite julestämmning. Och sen måste Lisa och jag träffas så vi kan slå in paket, grejer hon har gjort till sin familj.  Kan ju inte avslöja mer här ifall nån av dem läser. Bilder kommer att komma i efterhand.

Nu är jag ledig fem hela dagar och jobbar torsdag nästa gång. Då kommer Rudolf till mig och stannar i fjorton dagar. Snart är alla helgdagar över och den 13 januari kastar vi ut hela julen för då är i alla fall jag trött på den och börjar blicka lite vackert framåt.

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.