Kahls The & Kaffehandel i Kalmar

Se vad Elin lockar med!

Vill du vinna korgen så gå in på Fejjan och 'Gilla' Kahls The & Kaffehandel Kalmar.

Elin är för övrigt den trevliga tjej som startade Stickklubben i mars för snart tre år sen. Stickklubben hittar du både i bloggen och på Fejjan. Elin har också en egen blogg med mycket stickning. Å så har hon ju Stickpodden tillsammans med Karin. Missa inte den!

Vad mig anbelangar är jag sjuk igen, ont i halsen, feber och hela köret. Fick ställa in allt planerat; Turffika på Lotsutkiken, vägning av Lussebullekissekatten, julbord på IKEA och frissan. Hur kul är detta på en skala? Det går inte att nämna en siffra under noll om jag inte tar till minus och då blir det tio tredubbla minus.  

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.