Adventskalender dag fyra


Foto: www.fotoakuten.se

Som ni vet gillar jag katter och även webbkameror så i dagens lucka hittar vi ett slags katthem. Jag har inte kommit på riktigt vad det är, men tror det är hemslösa katter som får bo tillsammans och det finns människor som sköter om dem. Ett rätt litet rum men det verkar vara fler rum som inte syns i bild.

Katterna ser ut att ha det bra, jag hoppas det. Har inte sett var de får mat och var de gör sina behov och om de har chans att gå ut, men jag tror ju inte de skulle ha en webbkamera om de misskötte djuren. Kanske du kan hjälpa mig att översätta? Sidan har inte så mycket text, men tillräckligt för att jag inte ska fatta.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.