Turftjat

Med risk för att vara tjatig så säger jag bara att det bjuder jag på. Det har visat sig att så många missat när jag förklarat hur Turf går till, vad det är, vad jag sysslar med. I slutet av september i år såg jag en söndagskväll på Landet runt på svt ett inslag om turfing för första gången. Jag laddade genast hem appen och dagen efter hade jag tagit mina första tre zoner. 

Nu efter två månader drygt har jag tagit 76 unika zoner (totalt 1312 ej unika). Jag kände mig som en tjuv när jag stod i första zonen och vågade inte se mig omkring, ifall jag skulle bli påhoppad.

Se några minuter som filmen vara så kanske du blir lite klokare.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.