Vargavinter och pimpning

   

   

Vad är vargavinter? Det varnas för vargavinter och det innebär en KALL vinter, kanske med massor av snö dessutom. Inte som de två senaste vi haft, då vi hade mängder med snö men INTE särskilt kallt. Lite under nollan hade vi så att snön låg kvar och jag njöt och tyckte det var härligt. En vargavinter däremot vet jag inte om jag gillar. Det låter väldigt kallt och jag tror inte jag är så förtjust i vargar heller så jag hoppas på en tredje snörik härlig vinter med sol och några minus. Det vore perfekt.

Nu har jag pimpat mina fönster så att grannarna tror det är fint och mysigt i hela hemmet. Det är det nu inte, jag ska röja lite i morgon och på kvällen ska första ljuset tändas. Jag har satt upp stjärnor och stakar och slingor, ja det är himla fint! Och lussebullekissen ligger med sin rumpa mot mitt lår som vanligt.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.