Prutt

Men jissus så pinsamt, vad har nu min lokala blaska hittat på? Ja i och för sig kul att bli citerad på Reagerasidan, faktiskt väldigt kul*, men hur sjutton fick de ihop min lilla haikudikt som jag skrev i förrgår? Ja se själv här under.

Det är ju en haikudikt om Lussekatt som ligger med sin rumpa mot mitt lår och skulle vara så här;

Lilla fis bredvid,
varma rumpan mot mitt lår.
Gott med en fin vän.

Nu låter det som en varm fis (läs prutt) från min rumpan mot låret. Och inte nog med det, att jag gillar den där fisen. Ha, ha, detta får jag bjuda på. Inte så många som vet att Anmaja är jag, fast jag bara häromdagen berättade det på jobbet. Det har de nog redan glömt igen.  

Anmaja och Lussekattfisen

*Visar att någon läser min blogg? Min sida på Fäjjan? Mitt Twitter? Känns smickrande, tack Barran!

2 comments
  1. Ja, jamars hur fel det kan bli….men lite skojsigt blev det ju ändå.
    Svanskram och nosgos!

    1. Svanskram o nosgos tillbaka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.