Dark Ninjamissen

TURFs klocka gick fel så jag fick ingen medalj i natt. De säger att jag tog den första zonen nio sekunder före två! Jag dubbelkollade klockan innan jag gav mig iväg och när jag svängde runt vid Margaretaplan ner mot CalmGustav-zonen var klockan prick två. Vad kan det ta dit ner? 30-60 sekunder?

Eftersom det började regna tog jag bara de tre zoner jag planerat, jag visste ju att det skulle räcka. Synd, kan jag ju säga nu. Hade jag bara cyklat bort till entrén på jobbet också så hade medaljen suttit som en smäck i mobilen.

Jag hoppas det rättar till sig, jag ser inte fram mot en natt till ute. Då får jag vänta till våren i så fall. Trist. 

Anmaja

Den 29 nov -12; Jo de kollade upp att deras tid inte stämde med exakt tid så jag fick medaljen några dagar senare! Jippi! 

 

2 comments
  1. Men vad är det ni toktokiga turfare pysslar med? Ute miss-i-nassen och cyklar? Ni är roliga ni!! Men motion får ni och klart beroendeframkallande verkar det vara, eller hur?
    Kram från Eva Linnea

    1. Ja absolut beroendeframkallande!! 😉

      Kram – anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.