Turfjacka!

Jag har hittat den perfekta turfjackan – tror jag. Hoppas jag. 

Funktionsjacka, tvådelad, med de rätta detaljerna för mobil och sladdar. 

Kan det bli bättre? 

Har beställt den på nätet från BonPrix som jag trodde var en tantaffär, men där fann jag denna och nu hoppas jag att den passar när den kommer. Det är alltid en chansning att handla grisen i säcken. Men det brukar bli bra. Håll tummarna, jag tror den kommer redan nästa vecka då det fanns kvar flera på lagret.

Hade svårt att komma igång idag, det var grått och segt, men till slut fick jag ändan ur och cyklade bort till verkstan och satte en ugn. Vi ska ha utställning på jobbet igen och det blir vernissage redan på tisdag, hjälp vad tiden går fort! Men tiden är med mig och jag har lite saker på gång som jag ska ta med.

Sen tog jag en liten cykeltur och det innebär förstås alltid numer att erövra några zoner. Nåja, några och några, det blir alltid fler än jag från början tänkt. Så även idag och sen var både kingenin och sune ute och tog tillbaka dem. Men i morgon är jag på cykelbanan igen.

Anmaja – Snabelanna 

6 comments
 1. Det är rätt, släpp ingen j***l över bron! (Y)

  1. Just så! (Y)

    

 2. Oj, har du redan julstädat här? Rött och fint överallt… inte minst då den fina jackan. Hoppas att den passar.
   

 3. Oj, har du redan julstädat här? Rött och fint överallt… inte minst då den fina jackan. Hoppas att den passar.
   

  1. Om du menar sidan så "städades" den redan före sommaren. 😉 Ja jag hoppas att jackan passar, har letat ett tag efter en som jag gillar i min storlek.

 4. Hej Anmaja det var väl en fin jacka verkar bra och många fickor det behöver man. Det är våghalsigt att cykla nu hala våta löv som man kan fara ikull på. Jag är oroligt när jag gpr till min brevlåda  så jag har tagit fram gåstavarna igen  Brukar ha dem då jag vacklar ut i snön efter posten men lika btra redan nu Jag är duktig på att falla på öronen. Ha en bra dag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.