Uruselt

Har sovit som om det varit fullmåne, men det har det väl inte va? Låg och lurade till långt efter två inatt! Undrar hur dagen kommer att bli då? Jag är redan uppe med tuppen för att Stickklubben ska träffas nu klockan nio och kallvattenfärga ullgarn och annat. Jag sitter bara och väntar att tiden ska gå. Ska handla ost och mjölk på vägen dit för vi ska äta mysfrukost innan vi startar. 

Jag har en gammal kofta jag stickat men aldrig använt och den ska jag färga. Den är grå nu och jag ska testa med rött, ja den blir väl mörkröd då förhoppningsvis. Jag chansar.

När jag låg där i min säng inatt och klockan närmade sig två tänkte jag att jag skulle kunnat gå upp, klä på mig och cykla ut och ta de där tre zonerna som ger mig Darkninjamedaljen, men orkade jag det? Ville jag verkligen krypa ur den varma sängen?

Jag skyller på, att jag inte gjorde det, att zonerna som är närmast mig redan är mina och de går inte att ta förrän ett dygn gått eller nån annan turfare tagit dem.  

Anmaja 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.