Turfmöten

Har mött en livs levande turfare idag igen, så nu har jag alltså träffat tre stycken såna. Såna däringa som jag. Och jag vill lova att det inte är några unga cyklister med jakt i blicken jag mött. Närå, idag var det en snart sextiårskille. Visserligen fräsig, både han och hojen och som han trodde till nyss, den äldste i stan, men icke. Jag är ett par år äldre. Tänkte lägga till "och tjej dessutom" men nu ska vi ju inte vara såna. Lika för lika.

Tja annars har dagen fortsatt i trevlighetens tecken, med passning en stund av barnbarn och turfande och som avslutning middag med goda vänner.

Om sanningen ska fram så var avslutningen på dagen lite turfning också för det går ju inte att cykla hem och förbi lediga zoner utan att stanna och ta dem.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.