Medaljer

 

Visst är det fint med den där svarta bredvid övriga? Jag var faktiskt uppe till kvart i ett i natt och hade jag hållit ut drygt en timme till så hade jag hojat runt och tagit tre zoner mellan klockan två och tre – för att få Dark Ninjan. Är vi lite galna, vi turfare? Skulle du ha gjort det?
 
Jo lite galen har jag känt mig idag. Jag plockade fram mitt underställ, klädde mig lager på lager med regnkläder ytterst. Fixade mobilen i en ficka, hörpropp i ett öra och så for jag iväg. Det var fint att höra "Taking zone" när jag kommit rätt och 40 sekunder senare "Zone taken" och fara vidare till nästa.
 
När jag erövrat ett femtontal började jag höra "Zone Lost" och det var bara att acceptera att någon annan var efter mig. Nu när jaag kommit hem, tagit av de blöta kläderna och blivit torr och varm har jag åtta kvar av ca 28 som jag hann med att fånga in.
 
Nu blir det gomat, stekt falukorv och bruna bönor. Festmiddag för mig. Inte så mycket LCHF, men jag har ju tagit ett rejält steg därifrån och det känns inte bra. Ska återgå till bättre vanor, nån gång, men inte just nu. 
 
* Anmaja *
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.