Intresseklubben

Tom i bollen idag också, har inget att skriva, inget att berätta.

Skojar bara, jag har ju varit på en som vanligt trevlig och god Vinlotteriträff. Jag kände på mig att jag skulle vinna, men inte då. Jag är inte så ledsen över det, tre andra är ju glada för vinst så jag gläds med dem, hmmm.

Sen kan jag berätta att jag funderar på att ta alla zoner i Kalmar i morgon. Beror förstås lite på väder och vind, så jag avvaktar att bestämma något till morgondagen.

Jag borde vara dötrött efter den gångna nattens brist på sömn, det var ju fullmåne igen. Men jag känner mig ovanligt pigg och funderar på om jag ska gå ut mellan två och tre i natt och ta tre zoner här intill. Då får jag en fin medalj som heter Dark Ninja.

Men nej, jag går nog och knoppar lite nu, så jag orkar med att vara ledig på min lediga dag i morgon.

* Anmaja *   

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.