Urblåst o tom i bollen

Är helt urblåst och tom i bollen – håll därför tillgodo med ännu ett filmklipp. Denna gång med underbar musik och sång. Kylig storm ute, värme i hjärtat efter att ha umgåtts med barnbarns-Lisa i eftermiddag. Hörs i morgon igen. 

* Anmaja *

5 comments
 1. Jag gick i fällan och trodde först din rubrik var riktad till dem på videon och blev lite ledsen… jag tycker det är ruttet av alla som talar illa om och mer eller mindre mobbar Madelene för det här klippet. Jag är glad för deras skull och skulle aldrig få för mig att tala illa om någon, kändis eller vanlig, offentligt såsom många gör i ex sociala medier.
  Nåväl. Hoppas du piggat till dig! Eller alltså, nu är det ju kväll, men att du är mindre tom imorron!

  1. Men!? Nu är det ju ett helt annat klipp än det var nyss?
   Skitsamma! Andemeningen med min kommentar var ju: sov gott och må imorgon bli bättre!

   1. Ha ha, det blev fel… Samma klipp från YouTube, inget jag bytt, men du kanske tittade längre ner på Maddes förlovning? Inte vet jag. ;-O

    Sov gott du med och tack för kommentarer!

    Kram – Anna 😉

 2. Hej Anmaja och Lussekatten skrattar har barnbarnet kört slut på dig idag. Ja man blitr ganska trött jag är likadan efdter en treårings framfart de tär sängen som gäller då så vila dig nu. Jag Gillar Bennys musikk den är så härlig han kan göra så måmga olika typer  tänker på hans tröstevisa eller kärlekens tid tx

  1. Njae, inte körde hon direkt slut på mig, jag var nog bara allmänt tom i bollen. ;-.)

   Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.