Stackars Roffe

Dag efter dag, vecka efter vecka och månad efter månad har jag sett annonsen om försvunne Roffe och jag lider med honom och anhöriga. Heter det anhöriga förresten? Nåväl hans närmaste mänchor då. Det är annonser om försvunna katter varje dag, men denna har återkommit och återkommit (det måste kosta massor?).

Jag tog en skärmdump från min pdf-tidningssida och skulle skrivit om detta redan för ett par dagar sen, men det kom annat i vägen. Och igår kom följande artikel i tidningen; 

Jag hoppas någon vet var Roffe är!? Själv skulle jag gå sönder om Lussekatt försvann. Det är en sak att sörja en katt som jag vet måste dö av en eller annan anledning, men att inte veta var katten är, vad som hänt måste vara fruktansvärt. 

Kanske har Roffe försökt hitta hem från Stensö till Djurängen? Han kan ha hittat på något kul på vägen hem, men det värsta kan också ha hänt. En innekatt kan inga trafikregler.

* Anmaja *

3 comments
  1. Hej Anmaja och Lussekatt. åh ja så hemskt stackars dem saknad efter en såp fin katt det går inte att ge upp han kan dyka upp det händer ju sådant ibland men sorgligt är det!
    Hoppas du har koll på din Lussekatt så han är hemma mina sitter här bredvid just nu de har varit ute en sväng och går snart och lägger sig att sova.

    1. Jodå jag har koll på Lussekatt, vi går bara ut med koppel och han har nummerregistrerats i örat.

      Anna

  2. […] skrev om honom för några dagar sen och läste nu att han är funnen. Han hittades intill här där jag bor, så […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.