Färgsprakande höst

Solen lyser upp hela världen, frosten ligger kvar i skuggan, himlen är blå, några plus och vindstilla. En sån härlig cykelrunda det blev. Drygt två mil, konditionen byggs upp och musklerna får jobba. Och zoner infångas. Och försvinner till andra.  

Nu är jag hemma, myser och har det gott. Ska förbereda en sallad och sen bege mig till godaste vänner och äta middag. Sååå skönt att slippa laga själv, men framförallt att bli bortbjuden, umgås med dem. Å så får jag som vanligt skämmas att jag inte bjuder igen. 

* Anmaja *

2 comments
  1. Krispigt och väldigt tjusigt..hösten är fiiiin. Hoppas middagen smakade 🙂

  2. Du tar ju med dig en sallad!! Fina höstbilder. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.