Snö och tand

Första snön, men den låg inte länge, det var nästan som bara lite frost efter nattens en minusgrad. Det var halt som attan på morgonen när jag hojade till jobbet. Och halv nio kom jag på att jag skulle vara hos tandläkaren klockan nio och dra ut en tand. Det var bara att slänga sig ut i kylan igen. Jag hann ta två zoner på vägen också. 

Att dra ut en tand är ju inget. Jag menar, jag får bedövning och sen är det bara att dra och sen har jag bedövning i halva fäjjan flera timmar, blodsmak i munnen och värk framåt kvällen. Jag har ju gjort det förr. 

Men så var det ju inte denna gång. Bedövningen i gommen gjorde sjuhelsikes ont, helt vedervärdig. Den tog direkt och sen var tanden ute bara ett par minuter efter bedövningen lades. Jag fick en tuss att trycka upp och så hojade jag tillbaka till jobbet. 

Snart upptäckte jag att bedövningen var helt borta. Jag kände inte alls av den och någon värk till kvällen har heller inte kommit. Lite märkligt, jag har ju ändå gjort ett ingrepp i munnen, det borde göra ont. Men nej, jag hade bara en äckelkänsla i munnen ett par timmar. 

Intresseklubben noterar? Ni andra kan njuta av de första bilderna på snön och en vacker blå himmel som vi sett idag.

* Anmaja *

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.