Medarbetarsamtal


Alla bilder från Kommunalarbetarens sida

Medarbetarsamtal med "ny" chef på jobbet. Cheferna har passerat revy, eller inte passerat bort i intet, bara placerat runt sig på olika sätt och dag var det dags för L. Första gång för henne, första gången för mig med henne.   

 

Och det gick bra, ja till och med mycket bättre än det medarbetarsamtal  som jag berättade om för ett par å sen. Klicka gärna in och läs om det pinsamma mötet som jag skrev om då.

Jag kände mig glad och peppad efter dagens samtal. Ja ni vet väl att jag trivs på mitt jobb? Ingen, som följer min blogg, kan ha missat detta.

*

Anmaja

*

6 comments
 1. Godmorgon Anmaja.. Jamen grattis till samtalet att det gick så bra. Övning ger färdighet har man ju lärt sig. Roliga bilder..Ja trivas på sitt jobb är en viktig del av livet men idag är det inte många som säger sig göra det tycker mest de säger det är trist? Kanske hamnat på fel typ av arbete som inte passar för dem. Jaja vad vet jag  ha det bra idag då och hoppas du slipper regn eller snö

 2. Så skojigt att det gick bra! Och så glad jag blev att min vän Christinas bilder dök upp på din blogg 🙂
  Tjo!

 3. Har just än en gång läst om ditt tidigare samtal. Det är helt underbart!
   

 4. Ullrika, jag lånade bilderna från Kommunals sida och hoppas det var okej… ;-O

  TACK kära Kusinen för kommentar!! <3

  A

  1. Du har ju skrivit både varifrån bilderna kommer och vem som illustrerat så det är det säkert (jag tänker inte skvallra ;)!

   1. Kanon Ullisar! Låter bra. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.