Lika grått o blött

Tänk att en hel helg måste vara så gråtrist, jag längtar ut, men känner mig så frusen. Än mer kall och knottrig blir jag när jag tittar ut. Ska ju inte klaga för att det plötsligt är två sämre dagar, hösten har ju verkligen varit fantastisk hittills. Ja som den varit flera år i rad, så vad gör ett par regndagar egentligen? Får se det som så att det är bra för naturen. Hmmm, men det är inte lätt.

Funderar på om jag skulle boka in mig till Bokens Afton, har tänkt flera gånger men inte kommit till skott. Tror att det är en trevlig föreställning. Vad tror du?

Eller ska jag gå till Stensökrogen? De satsar mycket, har berättarkvällar och musik och nu ser jag även en revy, kanske det är nåt att se? "Lokalteatern", vilka nu de är. Vilken lokal kommer de från? Jag gillar Stensökrogen och hoppas att den ska gå bra, men besöker den alltför sällan. Ska kanske ta mig en lunch där en dag i veckan som kommer?


Saga – gammal jättefin biograf från början av förra sekelskiftet.


Biostaden med fyra salonger

Finns även flera biofilmer som jag vill se, men jag orkar inte gå iväg om kvällarna, jag vill helst gå på eftermiddagen och då finns inte mycket att välja på. Börjar jag bli gammal? Känner mig så ibland och visst jag går ju snabbt mot pension nu. Drygt två år kvar. Ja, ja. 

 

Kanske min överkänslighet/allergi gör mig trött, inte åldern? Är hostig, harklig och snorig så ofta nu för tiden så efter konsultation med en allergisyster på jobbet har jag beställt tid till min husdoktor, lille söta Staffan. Han är pigg förresten, han skulle gått i pension för två år sen men jobbar lite fortfarande. Inte dåligt. Det är nog för att han vill fortsätta behandla mig, förstås.

Ingen turfing idag heller, men jag har sett i turfappen att tre turfare är ute på zonjakt. Attan, men vad gör det, jag tar när det är bättre väder och kanske har bättre kläder. Sköna, sportiga, tuffa turfkläder. Vad nu det innebär? Vad vet jag.

Tankar på söndagen tillsammans med 50-årsfirande Svensktoppen

Förresten jag har frångått en pincip i blogginlägget idag. Ser du vad det är? Rätt svar ger en fanfar. 

*

Anmaja

*

3 comments
  1. Ja, du har en del att "stå i". Hur får du dina tilldelade 24  timmar att räcka? Eller har du sparat tidskapital du kan utnyttja?
     

    1. Ja idag har jag sparat in lite tid, genom att göra inget, som jag kan nyttja en annan dag. 😉

  2. Hej Anmaja och Lussekatt. Jadet var mycket att välja på jag hörde Körberg nämna om föreställningen och jag tror den blir fin.
    Men gudars så det regnar idag med forsar ner gör det man blir lite ruggig småfryser  hämtar ner element från övervåningen har inte satt på pannan ännu.Ser att du är typ förkyld men det är ju den tiden nu såg att Cat ställt in pga sjukdom med. Jag lyssnade med på svensktoppens firande lång tid den har funnirts verkligen.Ha en bra dag
     

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.