Gråsuddig blöt lördag

Å fy sjutton vilken trist dag idag. När det varit så fint hela veckan tycker jag gott att helgen skulle varit likadan. Men nähädå, inte alls. Det blev frukost, tidning och krysset.

Sen skulle jag cyklat ner till Rinkabyholm för vännen emM sa att de sålde turfkläder där och jag tänkte ta några zoner på vägen. Men icke. Jag har stannat i soffan nästan hela dagen, ett par timmar dessutom sovandes av ren tristess.

Kunde tagit itu med alla måsten, men de är så många så jag blir matt av att bara tänka på dem. Jag försvann istället in i datorns stick- virk- sy- garn- tyg- och andra pysselsidor. Hittade ett mönster som jag beställde av Tant Kofta, en kofta som stickas uppifrån o ner och går att variera i alla de garner och storlekar.

Lussekatt pockade på att gå ut, det är väldigt ovanligt när det är oväder ute, men jag tänkte att va f*n vi tar ett varv runt huset. När vi kom ut förstod jag vad det var som hade lockat ut honom. På gungställningen hängde ett nyskjutet råddjur och Lusse var väldigt skeptisk och gick en lång väg runt när han kikat på vad det var.

Ja sen blev det soffan igen och jag hoppas det blir trevligare uteväder i morgon. Men… hoppet känns hopplöst.

*

Anmaja

2 comments
  1. Men?! Hade de hängt rådjuret över en gungställning? Får hoppas att det inte är en som används av barn daglien då!?

    1. Ullrika, ingen fara, det var länge sen några barn var där och gungade. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.