2 comments
  1. Hej Anmaja och Lussekatt.  Ja du den visan lyssnade jag på i förhöstas var på begravning då och denanvänds  väldigt ofta i kyrkan har jag märkt och den heter ju Tröstevisa den är så fin finns en till han gjort åhh letar i huvudet efter namnet på den  den liggerprecis efter den här på deras albumhandlar om fåglare under isen Helen Sjöholm sjunger den   nu kom jag på den Kärlekens tid så underbart vackert och  Saknadens rum  lyssna på den med. man blir alldeles mör efteråt

  2. Ja det finns mycket fint att lyssna på, jag kan snöa in på YouTube och Spotify. Tröstevisan hade vi på min mammas begravning, så vackert.

    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.