Skärpning?

   

Hur man spelar Turf – infosida här

Med risk för att vara tjatig så turfade jag idag igen. Mitt mål är en timme om dagen, som lätt blir två. Och vad gör det, det är visserligen beroendeframkallande men jag får frisk luft och motion på kuppen. Inget negativt? Inte vad jag hittills upptäckt.

Idag blev det bara 18 zoner och alla utom två togs strax efter av "kingenin", vem nu det är. Vi har chattat lite, men jag har inte lyckats stöta på varken hen eller någon annan.

Som du ser ligger kingenin etta och sune tvåa och så är det den däringa Snabelannan som klättrat upp på tredje plats. Men det är många poäng emellan oss, jag på 6999 och de på mer än 25- och 66tusen. 

Jag söker mer och mer info och börjar fatta alltmer om tider, blockeringar osv. Allt är dock inte helt klart, men det funkar bra att bara cykla iväg, stanna vid en zon, vänta ca 35-45 sekunder, appen talar om att zonen är min och så vidare till nästa.

Under tidens gång kan jag samla medaljer och en som hägrar är att ta tre zoner under en timme nattetid. Fast jag sover ju oftast gott då så jag vet inte riktigt hur jag ska få den. Men det finns andra att trakta efter också förstås, det står bland annat om dem i forumet för turfare.

*

Anmaja

*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.