Hemma är gott

Nu har naturen börjat klä om och klä av sig, det är så vackert.

Dagen idag är solig – klar hög skön frisk luft och +16 grader. 

   

En dag som gjord för en liten Turfrunda. Det blev 21 zoner på 90 min och det är jag mycket nöjd med! Jag har dessutom fått behålla dem längre än jag väntat, bara en är tagen nu ett par timmar efter jag kom hem.

För övrigt hade jag ett mycket bra bloggämne när jag var på turfrundan, men nu är det som bortblåst, men jag tror det kan komma tillbaka och då kommer jag igen.

Njut nu av denna härliga vackra höstdag, snart är det mörka kvällen.

*

Anmaja

*

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

2 comments

  1. Filifjonkan

    Hej Anmaja och Lussekatt.   åh ja det är så vackeret…har sett på flera bloggar idag att det är många som gillar höstens vackra färger, jag sa just nyss till 4U2 att jag tycker att naturen är den bästa konstnären målnikngarna är alltid så speciella.Pelargoniabladen är ju en höjdare

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>