Turfstörd


Bilden lånad från Fäjjans
Turfsida

Är den som läser TURFamiljen turfstörd?

Ja jag tror det.

Eller bara som jag har lite lässvårigheter?

Idag var jag tvungen att gå till Apoteket AB, det känns aldrig bra att gå ut när jag är sjuk och hemma från jobbet. Men så fick det bli och jag kikade även in till Frissan när jag ändå var i krokarna för håret var en ren katastrof. 

När jag skulle gå hem kunde jag naturligtvis inte låta bli att ställa mig på zonen utanför sjukhuset, på vägen där jag passerar för att komma hem. Jag stod där i 45 sekunder och zonen var min. Tills "sune" tog den strax efter jag kommit hem. Ja sånt är livet i Turfvärlden.

Anmaja 

*

4 comments
  1. Du har blivit en riktig zonjägare.

    1. Ja Bella, så himla kul!

  2. Hej, Ja sådan tur är ju nästan ofattbart. Hurkan det finnas så mycket tur i en familj?
    Matjord i fickorna sa man för länge sendan och det verkar så.Turzonen kanske hjälper. Du får pigga på dig nu då kanske med lite hjälp från Apoteket.

  3. Anmaja ja så kan man ju fundera på vad hurkan betyder skrattar,,, se så jag fick till det på min kommentar… Hur kan skall det stå .Ifall du inte fick ihop det. Godnatt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.