Ligger (sitter) pall – dag två

Jag var en gång med och startade föreningen Gröna Balkonger i Kalmar som levde några år och undrar om föreningen finns kvar i övriga landet. Vet att den fanns i Stockholm och de var rätt aktiva. Det var i och för sig vi också men vi blev aldrig fler än ett 25-tal och när jag slutade i styrelsen så hade jag ingen kontakt alls med dem mer. Vet bara att den lades på hyllan.

Att jag var med på uppstarten var egentligen bara ett misstag, jag halkade in på ett bananskal kan jag säga. När har jag varit trädgårdsintresserad mer än att skörda mina hallon i krukan jag har i ett hörn? Numer är det Lussekatt som står för pyntet i krukorna.  

Inbokat i kalendern, måste smyga runt i området och se vad som sker förstås. Hade varit himla kul att vara statist i det gänget, missade dock när de sökte. Jag har varit statist en gång tidigare, i en film som spelas på Kalmar slott. Vi var där i ett-o-ett-halvt dygn och filmen är en knapp kvart. Kul var det ju. Har en massa bilder från den gången som jag skulle visa här, jag har bara glömt bort det. 

Nalle Puh är alltid så klok!

*

Anmaja

*

2 comments
  1. Hej Anmaja. Skrattar åt Lussekatts krukpynteri . Typiskt en katt vet att förse sig på ett bra sätt.
    Jaha gröna balkonger sa du låter ju kul men har ingen koll man kan googla det kansek så ser man om det finns något där.. Så du har varit statist med   ja kan vara roligt att se hur de jobbar när de filmar.Men hoppas det inte är så kyligt då i morse var det knappt + 2 grader hos mig skall jogga idag men väntar till eftermiddagen så det blir lite varmare och inte blöta löv att halka på. Man lär sig med åren! Ha en bra dag.

    1. Ja ta det försiktigt på de blöta bladen!

      Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.