Vill inte byta namn!


Klipp=skärmdump/fotomontage

från min pdf-tidning och ihopmonterat av mig

Tänk att man, läs jag, alltid ska korrekturläsa det som ska ut i tidningen! Brukar göra det när det är en intervju eller ett reportage, men här har jag skrivit texten själv och Barometern lyckades skriva fel ändå – förstås. Vem är Ann? Och Forslind hette jag som gift och skilde mig 1981. Knastidning. *sur*

Men okej då, jag får ta det med ro och gilla läget för budskapet med Stickklubben kom ju fram och nu hoppas vi att fler vågar sig ur hemmest lugna vrå med sina stickor och garner. Välkomna att följa oss på bloggen och fäjjan så vet du var vi håller till.

Vi ses!

*

Anmaja

*

2 comments
  1. Bra Artikel om en Bra Klubb <3

    1. Tack! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.