2 comments
  1. Älskar "Simon's Cat"! Och blev helt glad av ditt inlägg om Kalmar. Har inte varit där på tretti år eller så men är lite sugen på att plocka med familjen neråt/bortåt nästa sommar och då ligger  Kalmar bra till! Några bra tips på boende? För att vara ute i nästan löjligt god tid alltså 🙂

  2.  

    Kul om du vill ta familjen till Kalmar nästa sommar. Vet ju inte vad du tänker på för boende, camping, stugor, vandrarhem, hotell, kvartera på någons soffa? 😉 Det jag tror det kan luta åt är kanske vandrarhem/billigare hotell) Det finns ett som heter Svanen och sen finns det något Bed & breakfast. Båda hufsat central i stan. Du får väl återkomma med vad du närmare tänkt dej. 

    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.