Vinst!

Jag vann två biljetter till sista föreställningen som är i morgon kväll. Kastade iväg ett grupp-SMS igår till några vänner jag inte hört av på ett tag eller inte umgås så mycket med. Skrev att den som var intresserad av att gå med mig och SMS:ade tillbaka först fick hänga med. Det tog inte tre sekunder så hade tre-fyra svar ramlat in. Emmadotra var först men kunde inte på grund av jobb. Ett par-tre till tackade, men kunde inte heller. Sen dök det upp en vän sen gammalt och han både ville och kunde. Det blir kul att träffas, vi ska ses lite innan och snacka. Det kom några svar till, men då var det för sent. Sorry mina vänner!

*

Anmaja

*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.