”Dagens outfit”

"Dagens outfit" sysslar många unga tjejbloggare med och jag som är en gammal tanbloggare borde inte hållas med sånt – fast varför inte? Igår var jag en hastig sväng in på Lindex där jag numer sällan hittar något kul. Oftast är det svart, vitt, fult mönstrat eller lila saker i min storlek. Trist.

Nu fastnade jag vid en ställning med orange toppar och hittade denna. Jag kan säga att jag aldrig köpt den i någon annan färg, eller snarare ickefärg. Men denna kändes riktigt rätt för mig så jag slog till, knappa tvåhundra riksdaler fick jag hala upp. 

Intresseklubben noterar dagens outfit? Det kan komma fler så småningom. Förresten, ordet outfit betyder klädsel, så varför inte kalla det så? 

*

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.