En bra dag

@

   

@

Dagen började med sol och kattpromenad två varv runt huset med sniffa och snuffs i gräs, buskar, jord och så hälsade vi på Mamma Igelkott som visade sig, medan barnen vilade nånstans där vi inte kunde se dem. 

Sen cyklade jag till Krusenstiernska trädgården där stickklubben höll till idag som sig bör när det är söndag. Barnbarns-Lisa kom med pappa Dennis och vi fikade innan Lisa och jag trampade ner till Konstmuseets sommaratljé. Det blev målning och stooora såpbubblor innan vi gick vidare till barnteater på Stadsparkens scen.

   

@

Lisa blev hämtad och jag åkte hem till Vilgot som fyllt nio år och hade lite försenat kalas. Hela släkten samlad och så jag som katten bland hermelinerna. Det har bara blivit så sen Anne och jag var singlar och Stina en liten plutt-tjej.

Skönt att komma hem efter en lång fin dag utomhus, ja nästan hela tiden ute i alla fall.  Tror Lussekatt blev glad när jag kom. Nu ska jag redigera bilderna jag tog med min systemkamera och lägga in fler här i bloggen.

*

Anmaja

*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.