Fridafika

Hållå? Vart tog du vägen, ramla du under bordet?

På fäjjan händer det saker. Där kan vi få kontakt med folk vi aldrig skulle stöta på om vi inte satt och surfade runt och kasta oss in i diskussioner. Nej utan nätet skulle vi gå här och trampa och alltid träffa samma gamla vänner, trogna gamla vänner, javisst, men kanske inte träffa några nya. 

Idag har jag fikat med Frida som for till Kalmar på sin rundresa i sina "två rum och kök". Vi träffades på Kullzéns och tog en kopp eller två och goda mackor till. Pratade bort ett par timmar och skildes åt igen. Kanske ses vi igen, kanske inte, men fortsätta snacka på fäjjan kommer vi säkert att göra.

Tack för fika-pratstunden, Frida!

*

Anmaja

2 comments
  1. Tack själv för trevligt satal och samkväm .. Hoppas vi träffas igen … om jag kommer i dina trakter eller du i mina så får vi höras av ..

  2. Ja, vi hörs av!

    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.