Överlevt

Ömsom sol, ömsom regn på Kalmar marknad

Vaknar upp denna lördag till en ljus sommarhimmel utan sol. Konstaterar att jag överlevt första semesterdagen, återstår fyra veckor ledigt innan jobb igen. Jag har även överlevt fredag den trettonde. Det har börjat bra med andra ord.

Dagen tillbringades bland annat med att lyssna på Zlatans bok. Jag har fått ett erbjudande att gratis och utan förpliktelser låna ljudböcker genom Storytel och funnit det otroligt praktiskt – men det är för dyrt tycker jag, när jag kan låna gratis på bibblan.

Sen ringde svärsonen och frågade om han och barnbarns-Lisa fick titta över och självklart, alltid välkomna! Vi fikade och pratade om livet innan vi sen tog en sväng in på Kalmar Marknad. Vi började med att se om det fanns något kul för Lisa på Tivolit, så hon åkte bergochdalbana ett par gånger och vi köpte några lotter utan att vinna. Vi gick vidare  och tittade i stånden och det är det gamla vanliga krafset som är på marknader, roligt att se ändå. 

*

Solen sken, men det kom några skurar så vi fick ta skydd under torgstånden, men det var trevligt att gå med dem och sen var det dags att åka hem igen. På kvällen var jag bjuden på grillning med jordgubbskalas efter. Glillning med olika ävjor och underbar sallad, det kune ju inte bli så mycket bättre. Följande bilder är från gåden där vi grillade i Bremerlyckan.

*

*

*

* Sommarplågan! *

*

*

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.