Arg

Just det, vad sjutton är detta för tangentbord i min mobil. Så brukar det då verkligen inte se ut, hopplöst att skriva med och å, ä, och ö finns ju inte med. Går bara att välja engelskt eller kinesiskt dessutom. Har gått in under inställningar och tangentbord, men jag förstår inte var jag kan ändra tillbaka till det rätta.

Det var ju inte alls meningen att jag skulle vara grinig, nej jag skulle visa fina, fräcka, ljuva bilder på de små mysiga butikerna på en innergård jag äntligen besökte idag. En retrobutik där jag hittade mammas gamla kaffekoppar som smycken och en antik-kuriosabutik med allt möjligt jag kunnat köpa. Men nehejdå det hinner jag inte nu för jag har suttit och fibblat med det dj*kla tangentbordet!

Återkommer med fina bilderna nästa inlägg istället. Nu är jag bara sur, nej jag menar SUR.

*

Anmaja

*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.