Regnbågen

Min originalbild, jag väntade mig få se regnbågen,

det både regnade och solen sken.

Men inte.

Finn skillnaderna.

Tack till Janne som gav mig en efterlängtad regnbåge häromdagen.

Janne hittade mig på fäjjan tidigare i våras. Bra att ha sitt flicknamn kvar, då det dyker upp barndomsvänner. Våra föräldrar umgicks och han var några år äldre än jag, så vi lekte ju inte direkt men kanske vi snackade lite ibland om jag inte var så blyg att jag inte vågade säga nåt.

Vid regnbågens början – eller slut? – ska finnas en skatt. Jag får gå bort bakom det gula huset på Postmästergatan. Där ligger ju Stensbergshemmet. Jag tror att skatten finns där i parken som är så fin, kanske i dammen som jag fotat så många gånger? Jag kollar upp detta.   

*

Anmaja

*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.