Är det därför det regnar?


Bilden lånad hos
skyltat.se

Aha, är det för att luften tagit slut som det är regn i luften? Eller rättare sagt 'där luften ska vara'. Luften har tagit slut, är trasig, sönder, ur funktion så vi får hållas med regn i stället. Står inte hur länge. Bara att ge sig till tåls då?

Förresten är luften slut i mina lungor också, jag har svårt att hosta, får ta i för kung och fosterland. Inhalerar Bricanyl, Oxis och Pulmicort för glatta livet. Vill inte vara en av 600 före detta astmatiker. Jobbigt för ryggen, revbenen känns krossade och så fryser och svettas jag. Av och på med kläder, öppna stänga balkongdörren. Svårt orka vara sjuk!   

*

Anmaja

*

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>