Är det därför det regnar?


Bilden lånad hos
skyltat.se

Aha, är det för att luften tagit slut som det är regn i luften? Eller rättare sagt 'där luften ska vara'. Luften har tagit slut, är trasig, sönder, ur funktion så vi får hållas med regn i stället. Står inte hur länge. Bara att ge sig till tåls då?

Förresten är luften slut i mina lungor också, jag har svårt att hosta, får ta i för kung och fosterland. Inhalerar Bricanyl, Oxis och Pulmicort för glatta livet. Vill inte vara en av 600 före detta astmatiker. Jobbigt för ryggen, revbenen känns krossade och så fryser och svettas jag. Av och på med kläder, öppna stänga balkongdörren. Svårt orka vara sjuk!   

*

Anmaja

*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.