En glad dag

Lussebullekissekatten

Jag har ju sagt det förut och gör det igen, att jag trivs på jobbet, att jag känner mig glad att gå dit och idag var en sån där riktigt bra-dag. Kände att jag studsade hem på lätta fötter när jag hade gjort mitt arbete för dagen.

Jag börjar att göra det dagliga och sen brukar det vara dags för fika och sen har jag extraarbeten att fixa och det är allt från att skriva statistik, listor, tabeller till att ta kort lite här och var på personal eller lokaler och att hjälpa till med kamerahantering, föra över bilder, bränna till CD mm mm.

Idag tog jag några personalfoton på Vaggan Neo, men de ville ha dem direkt så jag kunde inte redigera dem. Men de blev rätt bra tagna med deras egen kamera så jag kunde skriva ut dem på vanligt papper bara.

Det kändes bra att gå hem, alla verkade nöjda och glada. Halva styrkan går på semester på måndag, inte jag. Tack o lov har jag fått ta sen semester! Det är bäst tycker jag

På eftermiddagen har jag grattat barnbarns-Albin som slutat nian och barnbarns-Lisa som slutat förskoleklass.

En riktigt bra dag, sol, lite kyliga vindar, inte klaga, så nu är det dags för bädden, jag gäspar å gäääspar.

Godnatt!

*

Anmaja

*

2 comments
  1. Åh vilken härlig dag!!! 🙂 
    pussåkram
    lillie

  2. Även om du verkar stortrivas på ditt jobb …… (inte alla förunnat!!!)
    En skön helg önskar Eva Linnea

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.