Studenttider


Puss, puss – de är sååå söta och fina båda två!

Jag tycker detta med att ta studenten är lite förlegat, men jag kan inte låta bli att ta mig ner till Stadsparken och se alla vackra ungdomar i balklänningar och mörka kostymer svassa omkring, bli fotograferade innan de ska gå på balen.


Johanna och Emil

Studenten som sådan togs ju bort för hundra år sen, eller i alla fall för en herrans massa år sen. Men i år går mitt första barnbarn ut 'bygg' och hans tjej 'restaurang' och de är just nu på bal på slottet. Naturligtvis var jag nere i parken och tog en massa bilder som jag suttit och Photshoppat ikväll.


Emil, Albin och Lisa

Brukar inte publicera så mycket bilder på folk i bloggen som inte är tillfrågade, så här visar jag bara en konstnärlig variant. Det är kul att leka med bilder!

 
Och här är även Lille-Emma med, fast hon är ju stor nu!

 


Sötaste söta!

Nu väntar studentdagen i nästa vecka och nya bilder att PS:a!

*

Anmaja

*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.