Stickklubben


6. Elin har strikka en sommerlig versjon uten hette. Den ble jo riktig så fin!
6. Elin has knitted a Summery version without hood. We like the look!

Gå gärna in och rösta på Elins fina babytröja. Hon tävlar på Picles, en norsk sida. Visst är tröjan fin?

Elin är värd att vinna, det var hon som startade Stickklubben i Kalmar för drygt två år sen. Hon är en duktig stickerska, engagerande och peppande för oss andra som stickar tillsammans med henne.

Vi ses på olika ställen varje torsdagskväll kl 18; krogen, bibblan, fiket, hotellet, restaurangen, hemma hos någon rätt sällen men det händer, i vår keramikateljé och var vi känner för. Ungefär varannan söndag kl 13 stickar och fikar vi på Kullzén. Ändringar kan förekomma så håll utkik på Fäjjan eller bloggen.

Alla är välkomna, kan du inte sticka/virka så finns det alltid någon som lär dej, så tag med garn och stickor. Du kommer när du själv känner för det, en gång, varannan gång, alla gånger eller hur det passar dej bäst. Du behöver inte anmäla dej, enda 'krav' är förstås att du äter/dricker något när vi är på lokal så att säga.

Själv har jag varit med sen oktober 2010 och tycker det är avkopplande att sticka och att träffa andra som också stickar är extrabonus.

Häng med! Men gå först in och rösta på Elins bidrag.

*

Anmaja

*     

 

4 comments
  1. Hej Anna! Snygg sida du har skaffat dig! Jag gillar textsnittet och den röda bakgrunden! Hade tänkt sitta vid datorn en stund men nu ropar mannen att maten är klar så det är nog bäst att jag kommer direkt! Ha det…….kram!

    1. Tack Camilla – det har varit i behov av uppdatering länge och jag börjar få till den som jag vill nu. Kram tebaka!

      Anna

  2. Tack för att du delade tävlingen!
    Kram!

    1. Självklart, Elin!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.