Ahhh…


Bilden är från Bremersons på Fejjan å jag har frågat om lov!

 

 

 

åh så gott!

 

Bättre än de där konserverade, vita, slibbriga i burk som mamma gjorde stuvning till omelett av när jag var barn. Ja jag tyckte de påminde om grannkillens gula tjocka snorkråkor som rann ur näsan mot munnen. Inte kunde jag äta dem, fy huvaligen.

 

 

 

Först som vuxen har jag stött på dessa färska, gröna, fina, goda, sparrisar. Vill att intresseklubben lägger detta särskilt på minnet.

Bremersons har för övrigt en hemsida här.

 

*

 

 

 

Anmaja

*

 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

2 comments

  1. lillie

    samma sak här – avskydde sparris förr. Nu när det finns färsk, grön sparris, som man kan linda bacon om och steka/grilla… aaaah ”heaven”

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>