Ahhh…


Bilden är från Bremersons på Fejjan å jag har frågat om lov!

 

 

 

åh så gott!

 

Bättre än de där konserverade, vita, slibbriga i burk som mamma gjorde stuvning till omelett av när jag var barn. Ja jag tyckte de påminde om grannkillens gula tjocka snorkråkor som rann ur näsan mot munnen. Inte kunde jag äta dem, fy huvaligen.

 

 

 

Först som vuxen har jag stött på dessa färska, gröna, fina, goda, sparrisar. Vill att intresseklubben lägger detta särskilt på minnet.

Bremersons har för övrigt en hemsida här.

 

*

 

 

 

Anmaja

*

 

 

 

 

2 comments
  1. samma sak här – avskydde sparris förr. Nu när det finns färsk, grön sparris, som man kan linda bacon om och steka/grilla… aaaah ”heaven”

  2. Sparris: Fantastiskt god utom när jag blir kallad det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.