Bokbyte

På fredag är det stora bokbytardagen. En kanonbra idé för den som vill ha, om den ger. Jag vill dock bara ge och tänkte ta ett gäng böcker och placera ut på olika ställen. Jag har så många som jag kan göra mig av med, läser knappast om de jag har och om jag vill så finns det både att ladda in i min läsplatta eller låna på bibblan.

Hur tänker du göra?

 

*

 

Anmaja

*

2 comments
  1. Tack för tipset! Der hade jag ingen aning om. Kul idé. Tyvärr är jag i Småland och de böcker jag vill göra mig av med finns i Stockholm. Skänker till ”second hand” i stället.
    Kram från Eva Linnea

  2. Hej! Har också skrivit upp bokbytardagen och ska eventuellt ge mig ut för att byta lite. Har alldeles för många böcker, men har så svårt att skiljas från böcker. Andra prylar är mycket lättare! Fick en ny bokhylla i födelsedagspresent, så nu kan jag skaffa mig några nya igen, hehe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.