Snart


Tryck på bilden så kommer du till…

Här finns ryggsäckbeskrivningen

Funderar på att sy en egen ryggsäck med fickor som passar mig.
Intresseklubben noterar detta viktiga meddelande?

Snart öppnas en ny Anmaja-blogg, snart, snart.

*

Anmaja

*

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

One comment

  1. Effie

    Ja, det där med fickor på ryggsäckar är inte lätt. Jag började skissa på ett eget mönster, men lade ner det tillfälligt när jag insåg att det inte fanns plats för någon öppning till det stora facket…jag vill ju ha plats för matlåda, bussbok, plånbok, tidningar, nycklar, busskort, inpasseringskort m.m., och alltihop lättåtkomligt…och jag är ju ingen hejare på att sy, heller. Jag löser det nog. Men f.n. är flytten mitt enda projekt; sedan får jag se.

    Ny blogg?

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>