Slutbloggat?


Rabarbern står nu stor och stolt vid komposten


Lussekatt ligger där och lurar på Mollegrannen.

Känns som en bra dag idag. Jobbade undan innan kafferasten och gick sen på webbredaktörsträffen där vi fick i oss en del matnyttigt. Sen hem och blev haffad av hyresvärden som undrade om jag ville ut och köra bil. Självklart sa jag och följde med för att hämta deras husbil i Voxtorp och köra bilen tillbaka. Blir jag nån gång rik så ska jag köpa en sån bil, en automatväxlad Volvo, hög modell, vad den nu kan heta.

Sen har jag fixat och donat lite med allt möjligt och njuter av tanken att vara långledig igen och fint väder ska det bli. En av dagarna ska jag hitta på nåt kul, men det kan jag inte berätta nåt om än, det är en hemlis. Lovar att återkomma om detta.

Känner att bloggen sjunger på sista versen, det spökar här bakom och jag är rädd att jag en vacker dag inte kan få ut mina inlägg. är inte redo att sluta blogga så jag får starta en ny om denna kraschar.

Väntar support från Jonasson som väntar hjälp från admin som han skrivit till. Vi får se vad som händer.

Om det blir som jag förmodar, en ny blogg och jag inte kommer in här och meddelar adressen så kontakta mig på snabelanna17 at hotmail.com eller på Facebook så får du den eller testa att gå in här – en ny blogg under uppbyggnad och i teststadiet; ”Annas småprat – Intresseklubben noterar”.

Nu är det kuddkramning och örongodis som väntar.

*

Anmaja

*

2 comments
  1. Du har väl inte tänkt sluta blogga???!!!!

  2. Nejdå jag har inte tänkt sluta blogga, det var bara så frustrerande när inget funkade och detta inlägg ser ju helt kryptiskt ut och jag kommer inte in under "Redigera" så jag kan inget göra åt det.

    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.