Blandad helg

Se snyggingen!

Lite på sniskan.
Men med ett nytt snyggt morrhår, vitt och svängt!

Farliga töntkatten sover

Helgen går mot sitt slut. En bra mycket bättre än den sjuka skallevärkande påskhelgen med riktigt djäklig tandvärk. Vädret har också varit skönt, fast det började inte så bra på fredagen. När jag gick till jobbet regnade det, när jag gick hem regnade det. När jag gick till verkstan regnade det.

Till verkstan gick jag inte förresten, jag åkte med syrran och svågern efter att ha bjudit dem på lunch på pizzerian uppe i Södercentrum. Syrran tål inte min svarta sambo så jag bjöd inte hem dem, de får komma när vi kan sitta ute till sommaren istället. Vi tog oss alltså i regnet till verkstan och där visade jag dem runt och så fick de en kopp kaffe innan de åkte till öland för att vara där över helgen.

Jag gick hem i regnvädret, men det hade faktiskt börjat ljusna lite till kl sjutton då Lisa-barnbarnet kom till mig. Hon har länge velat sova över här och nu äntligen hade det blivit dags. Vi gick och handlade kvällsmat och frukostmat. Det blir ju lite annat när jag får en liten dam på besök så hon fick välja bröd, pålägg och en liten jordgubbsyoghurt.

Sällskap i bädden.


Vi spelade spel, diskuterade livet, åt vattenmelon. Vi bäddade i salongen framför teven och hon somnade när Let´s Dance hållit på en stund. Klockan fyra kom hon in och somnade om hos mig och klockan sju tyckte Lussebullekatten att vi skulle gå upp, det gjorde vi och regnet hade blåst bort.

Det våras utanför köksfönstret.
Från Instagram, den nya appen jag har i mobilen.
Riktigt trevlig.


Efter frukost tog vi oss till verkstan för att bland annat göra ”äggfatet Emma”. Lisa gjorde mins femton stycken som hon tycker att pappa Dennis ska ha. Kanske är han väldigt förtjust i ägg?

Dotra och Via


På eftermiddagen åkte vi till Läckeby och fick middag, jättegod köttgryta med kokt potatis. Jisses vad det är gott med kokt potatis! Trevligt att träffa båda stora barnbarnen, Emil och Albin och dessutom Emils tjej, Johanna.


Idag drog Anne iväg med mig ut på promenad i vårsolen, vi gick nere vid Kalmarsund och tog en glass (hon) och en kopp kaffe (jag) och satt och pratade om livet. När jag kom hem satt jag en stund på balkongen innan Lussekatt jamade vid dörren och ville ut. Så vi gick två varv runt huset som vanligt med många pauser och prat och fräs med grannkatten.

Lite blek, snart utblommade, men Scilla är vår!

Knopp?
Rabarbern sticker opp!

Jag skiter i grannkatten Molle sa Lusse.

Fortfarande vinterklädd, men det var för varmt idag.

Rätt att slappa.


När jag kom in igen så kände jag inte för att cykla in till Stickklubben som stickade på Kullzéns idag. Så jag njöt av att bara vara i stället.

Nu har jag skrivit dagbok ungefär som jag gjorde för femtio år sen (oj, är jag så gammal?) och ni vet nästan precis vad jag gjort.


*

Anmaja

*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.