Påsk

Har bytt min lediga dag idag mot ledig skärtorsdag. Det gör fem lediga påskdagar i rad och jag hoppas det blir lite varmare, så varmt vi hade förra veckan skulle vara toppen!

GLAD PåSK!


Det är inte riktigt dags att plantera penséer till påsk och det är väl heller inget som jag brukar. Penséen är väl annars en av dem som kan tåla en frostnatt. Men jag har sett runt knuten på min gård att de av hyresvärden nyplanterade blommorna inte alls glada ut. Kanske kan de ta sig, men jag kommer att vänta ett litet tag till.

På balkongen har jag påskris, ja jag köpte det redan för över en vecka sen och det lyser vacker på balkongräcket. Lussekatt gillar det! Har rensat lite i de stora krukorna, en med hallon, en med röda vinbär. Jag hoppas på stor skörd i sensommartid.

Ikväll är det både Yoga och vinlotteri. Anne skulle gå på lotteriet. Gissa vad jag tänker göra? Säger inget mer, men håll gärna tummarna för mig ikväll.

*

Anmaja

*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.