Moberg

Han är läcker den där Moberg. Visst, eller hur? Jo jag vet, många tycker inte så. Förresten gillar jag alla tre gubbarna i Sveriges Mästerkock, de är charmiga var och en på sitt sätt.

Hmmm, charmiga, jo just det.

Det har varit kul att följa programmet i TV4 och jag har sett på Facebook att Moberg gör mycket reklam för sitt eget vin. Jag har tänkt att det säkert är så dyrt att en vanlig fattig stackare som jag inte har råd. Men så gick jag in och kollade, 99 kr flaskan, oavsett färg, rosa, vitt eller rött.

Tänkte lägga en beställning och fyllde i en av varje. Precis innan jag skulle klicka vidare såg jag priset; 1782 kr. Trodde jag såg fel, men det gjorde jag inte eftersom de säljs i lådor om sex flaskor i varje.

Vill du dela med mig? Ja själv vill jag bara ha lådorna och en flaska av var sort, men du kanske vill ha fem av varje? Hör av dej!


*

Anmaja

*

2 comments
 1. Hej Anna
  Hoppas att du har det gott och stickar på, jag har inte gjort så mycket denna gången.
  Läste om vinet, jag kan ta 3 flaskor, en av varje. Kan vara kul att testa, jag har också följt mästerkocken, dom är härliga alla tre, och dom som tävlar är jätte duktiga.
  Nu har jag bara en vecka kvar kommer hem den 10 april, skal bli skönt lite trött i kroppen nu.

  Kramar
  Camilla

 2. Åh, du är så välkommen hem, vi pratar om dej och undrar om du kommer till påsk eller efter. Då vet jag nu, den 10.
  Jag har det gott och kämpar på med min kofta som jag har fått repa upp en gång, men vad gör det. Igår var vi sex stycken som stickade hos Kahls.
  Kram tillbaka!
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.