Yoga

Yoga ikväll igen. Varje vecka funderar jag på om jag ska gå eller hoppa av. Mer och mer ju längre tiden går mot avslutningen. Tre gånger kvar och – jag tycker att det är vedervärdigt.

Jag har ont, får ont, känner ingen förbättring eller att det blir lättare, snarare tvärtom. Kämpar på i min takt och några rörelser kan jag inte ens göra. Har fått hjälp att göra andra alternativa, enklare rörelser.

Ledaren är mån om att det ska kännas bra. Men jag är ledsen att det inte gör det, känner mig otacksam och gnällig. Så är det, tyvärr.

Så jag undrar, när vänder det? När börjar det kännas bra? Eller är det så att yoga inte passar alla? Jag har i alla fall gjort tappra försök.

*

Anmaja

*

1 comment
  1. Halloj! Är det ashtanga-yoga kan jag absolut säga att det inte passar alla. Medicinsk yoga/kundaliniyoga kanske är ett alternativ? Det är inte så många stående hundar där, inga alls faktiskt! Prova en annan typ av yoga, en mer meditativ. Det kan nog passa dig/oss bättre som har problem med knäna eller dylikt.
    Kram Eva Linnea

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.